Týdenní menu

I. 85,- Kč      II. 85,- Kč      III. 105,- Kč      IV. 125,- Kč

Gramáž masa v syrovém stavu : Menu I. 140g, Menu II. 140g, Menu IV. 160g

Pondělí: 21.5.

Hrstková

I. Hukvaldský závitek z vepřového masa plněný žampiony a vejcem, dušená rýže

II. Kuřecí stehenní řízek přelitý hořčičnou omáčkou, šťouchané brambory s jarní cibulkou

III. Pizza č.21-32,34,35

IV. Smažený porthaus z hovězí roštěné, mačkané brambory, rajčatový salát

Úterý: 22.5.

Česneková s opečeným chlebem

I. Krůtí prsíčko marinované v čerstvých bylinkách servírované s vlnkovými hranolkami a pažitkovou majonézou

II. Gnocchi se šunkou a slaninou ve smetanové omáčce, parmezán

III. Pizza č.21-32,34,35

IV. Smažený porthaus z hovězí roštěné, mačkané brambory, rajčatový salát

Středa: 23.5.

Selská

I. Smažená vepřová játra, lehký bramborový salát

II. Tortilla plněná hovězím mletým masem, fazolemi se zakysanou smetanou a ledovým salátem

III. Pizza č. 21-32,34,35

IV. Smažený porthaus z hovězí roštěné, mačkané brambory, rajčatový salát

Čtvrtek: 24.5.

Kuřecí vývar s kapáním

I. Řecký salát s balkánským sýrem a černými olivami, rozpečená bageta

II. Grilovaná krkovice se sázeným vejcem a fazolkami na slanině, steakové hranolky, tatarská omáčka

III. Pizza č.21-32,34,35

IV. Smažený porthaus z hovězí roštěné, mačkané brambory, rajčatový salát

Pátek: 25.5.

Frankfurtská s párkem

I. Čínská kuřecí směs, kari rýže

II. Vepřová kýta s dušenou kapustou a vařenými bramborami

III. Pizza č.21-32,34,35

IV. Smažený porthaus z hovězí roštěné, mačkané brambory, rajčatový salát

Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy.